Våra åtgärder avseende Covid-19

För oss är din och vår personals trygghet viktig där vi noga följer myndigheternas direktiv kring covid-19. Med anledning av tidigare direktiv samt den nya pandemilagen har Amiralen vidtagit en rad åtgärder:

 

Handdesinfektion
Handspritsstationer finns utplacerade vid varje entré samt på ett flertal platser i gallerian samt i butiker och restauranger.

 

Håll avstånd
Vi uppmanar våra besökare att hålla avstånd genom utrop i högtalarna, avståndsmarkeringar i golvet samt golvdekaler vid entréerna.
Det är utökat avstånd mellan sittplatserna i restauranger och caféer.

 

Planera ditt besök
Amiralen har öppet sju dagar i veckan med generösa öppettider. Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi vardagar före klockan 12 eller efter klockan 18.

 

Handla själv
För att minska trängseln ber vi dig att handla själv och gärna samtidigt åt någon annan.

 

Maxantal
Varje butik skyltar med maxantal besökare vid sina entréer.

 

Bortplockade sittmöbler
Vi har plockat bort alla sittmöbler för att undvika trängsel samt för att undvika att flera personer samlas på samma plats under en längre tid.

 

Inga aktiviteter
Tills vidare är Amiralens lekland Busöarna stängt.
Vi avvaktar med egna event eller aktiviteter.

 

Städrutiner
För att minska smittspridningen av covid-19 har vi utökade städ- och hygienrutiner.

 

Extra service i butikerna
Många av våra butiker och restauranger erbjuder olika lösningar på anpassad shopping under rådande pandemi. De erbjuder bl a möjlighet till att få hjälp med inköp, handla innan ordinarie öppettid, längre bytesrätt samt leverans till parkeringen.