Amiralen har funnits sedan 1993 och utvecklas ständigt. Våra framgångsfaktorer är starka varumärken och framgångsrika butikskoncept.

2007 blev Blekinges i särklass största köpcentrum ännu större med ett helt nytt volymhandelshus på 2 600 kvadratmeter och fem butikslokaler. Fastigheten ligger strategiskt utmed Järavägen.

Amiralens butiker erbjuder det senaste inom mat, mode, hem och fritid som passar alla plånböcker. Tips och råd får du på köpet liksom ett trevligt och professionellt bemötande. Välkommen till Amiralen och shopping sju dagar i veckan. Året runt.

 

Service

Toaletter

Dam-, herr- och handikapptoaletter finns mittemot Lindex.

Uttagsautomat

Uttagsautomat finns invändigt vid ICA Maxi Stormarknads förbutik.

Hjärtstartare

Hjärtstartare finns vid Espresso House samt ICA Maxi stormarknads förbutik.

Certifierad ledar/assistanshund

Certifierad ledar/assistanshund är tillåtet att ta med i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Återvinningsstation

Är placerad på parkeringen i hörnan Verkövägen/Stationsvägen.

Hyr aktivitetsyta

Handel föder handel

Att marknadsföra och sälja varor och tjänster i en kommersiell miljö som ett köpcentrum är en fantastisk möjlighet. Köpcentrum och handelsplatser erbjuder goda möjligheter att nå ut brett och till rätt målgrupper för att på plats skapa personliga möten som stärker kundrelationer, bygger varumärke och driver försäljning.

Uthyrning av aktivitets- och torgytor

Vi har ett program för tillfällig uthyrning av aktivitets- och torgytor. Tillfällig förhyrning av en yta är en kostnadseffektiv möjlighet för nya eller etablerade företag att marknadsföra och sälja produkter på högt trafikerade platser med minimala startkostnader och utan långa hyresavtal. Det kan omfatta event i form av information, produktpresentationer, demonstrationer, sampling och utdelning, sponsring eller försäljning av varor och tjänster och mycket mer därtill.

Intresserad av att hyra aktivitetsyta i Amiralen? Kontakta oss!

För information och bokning av aktivitets- och torgytor, kontakta SEE YOU THERE och Urban Robertsson, telefon: 070-733 97 70 alt e-post: urban@seeyouthere.se.